top of page

      Benvolguts/des,  


     Amb motiu del 10è aniversari del CDIAP de Parets ens complau convidar-vos a la I Jornada per a professionals “Senyals d’alerta en la primera infància” organitzada pel CDIAP Spai Tr3s de Parets del Vallès. L’acte es durà a terme el dissabte 5 de novembre de 2016 a les 9.00 h a Parets del Vallès (Sala Cooperativa, Plaça de la Vila S/N), i està adreçat a professionals de la petita infància com pediatres, infermeres, mestres d’educació infantil, psicòlegs, logopedes, treballadors i educadors socials, així com professionals de l’atenció precoç i altres persones que estiguin en contacte amb la petita infància.

     La detecció precoç dels trastorns del desenvolupament és una tasca fonamental per poder donar resposta com més aviat millor a les dificultats que presenten els infants. L’etapa de la primera infància és un període molt crític i sensible, ja que s’estan formant i assentant les bases del desenvolupament de l’infant. Alhora, és un període de gran potencialitat i plasticitat on les intervencions poden ser molt eficaces.
 

     Sovint no és fàcil per als professionals que estem en contacte amb nens i nenes petits saber quins aspectes dels que observem ens han de preocupar i mobilitzar per consultar a un servei especialitzat. En aquesta jornada que us presentem volem abordar aquesta qüestió i comptem amb la participació de Marina Mestres, professional referent a Catalunya en Trastorn de l’Espectre Autista TEA i en el camp de la detecció precoç (psicòloga i fisioterapeuta, coordinadora del Centre de Formació i Recerca CARRILET i formada en Parent-Infant Psychotherapy, Londres).
 

“SENYALS D’ALERTA EN LA PRIMERA INFÀNCIA”
Dissabte 5 de novembre de 2016
Teatre Can Rajoler (C/Travessera 1, Parets del Vallès)


9.00 h RECOLLIDA DOCUMENTACIÓ
9.15 h INAUGURACIÓ I BENVINGUDA

Sr. Miquel Pérez Rodriguez, Regidor d´Educació de l´Ajuntament de Parets del Vallès
9.30 h PRESENTACIÓ DE LA JORNADA: 10 anys acompanyant infants i famílies
Meritxell Garcia i Mireia Martínez (Coordinadores del CDIAP Spai Tr3s)
10.00 h a 12.00 h CONFERÈNCIA SENYALS D’ALERTA EN LA PRIMERA INFÀNCIA
A càrrec de Marina Mestres
(Psicòloga i fisioterapeuta. Centre CARRILET, Barcelona)

Pausa-cafè
12. 30h a 13.45 h TAULA RODONA:

“Experiència del municipi de Parets del Vallès per a la detecció precoç”
amb representants dels àmbits de Salut, Educació, Serveis socials i CDIAP.

13.45 h a 14.00 h CLOENDA

 INSCRIPCIONS TANCADES

Data màxima d’inscripció 21 d’octubre.

Descarrega´t el programa.


 

bottom of page