top of pageAmb motiu del 10è aniversari, les professionals del CDIAP Spai Tr3s de Parets del Vallès, han escrit el  llibre "Ei, que creixo! Que no t´agafi de sorpesa" sobre el desenvolupament infantil durant els tres primers anys de vida. Les il.lustracions les ha realitzat la Inés Corral (mestra escola bressol municipal el Gargot) i ha estat editat i publicat per l’Ajuntament de Parets del Vallès.

El passat dilluns 9 de maig de 2016, va tenir lloc
l’acte de presentació a la Biblioteca de Can Butjosa. Va iniciar l’acte de presentació el Regidor d’Educació de l’Ajuntament de Parets del Vallès, el Sr. Miquel Pérez. També va assistir la  regidora de Serveis Socials, la Sra. Susana Villa i les Sres. Marta Amela i Montse Serrano, tècniques d’Educació.

L’arribada d’un fill és una experiència extraordinàriament intensa per a tots els membres de la família i sovint aquest moment és alhora meravellós i també confús. Aquest llibre vol ser una guia per acompanyar a les famílies en aquesta etapa de la criança i té com a objectiu aclarir dubtes sobre el desenvolupament dels infants durant els primers tres anys de vida. Està previst que l’Ajuntament el lliuri a les famílies del municipi que tinguin un nadó.

El llibre es pot adquirir adreçant-se al Servei d’educació (c/Major 2-4) de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Si ho prefereixes, t´ho pots descarregar en format pdf. 

bottom of page