top of page

15è ANIVERSARI

Acte de celebració del 15è aniversari del CDIAP

 

Dimecres dia 9 de novembre de 13h a 14:30h a la Sala Basart de la Cooperativa (Plaça de la Vila, SN) s’ha realitzat l'acte de celebració del 15è aniversari del CDIAP Spai Tr3s amb més de 60 assistents.

 

Durant aquests 15 anys el CDIAP ha acompanyat més de 2600 famílies en un moment concret de la seva historia familiar, en una situació de crisi, ja sigui per una dificultat en l’infant, o en els seus progenitors en la tasca parental o marental, o per una vulnerabilitat o risc del context o situació que viuen.

 

Aquest 2021, un 18% dels infants de 0-6 anys de Parets i les seves famílies han tingut una intervenció psicoterapèutica en el CDIAP, molt per sobre de la mitjana catalana i força lluny del 7’5% que preveu el departament del drets socials i pel qual es doten els CDIAPs.

 

Durant l'acte de celebració s’ha realitzat la presentació i projecció del documental "L'experiència amb el CDIAP" gravat durant aquest 2022 per TVParets amb testimonis de famílies ateses del CDIAP  i de professionals de la Xarxa.

 

En l’acte s’ha presentat l'estudi “L’exposició a pantalles, activitat física i la seva relació amb el desenvolupament del llenguatge i altres trastorns conductuals i emocionals dels infants de 22 a 27 mesos d’edat”, realitzat per l’equip del CDIAP a les Escoles Bressol Municipals de Parets del Vallès sobre les pantalles i el llenguatge durant l’any 2021.

 

Finalment, s’ha procedit a la Signatura del conveni entre l’ Ajuntament de Parets del Vallès i el CDIAP Spai Tr3s amb la presència del Sr. Francesc Juzgado, alcalde de Parets del Vallès i de la Sra. Cassandra Garcia, Regidora d’Educació. També ha assistit a l’acte la Sra. Regidora de Drets Socials i els professionals dels serveis que formen part de la Xarxa d’atenció a la infància del municipi de Parets.

· La Jornada a la TV (TV Parets):

https://tvparets.cat/a-la-carta/15-anys-del-cdiap-i-signatura-del-conveni/

· Ajuntament de Parets del Vallès:      El CDIAP Spai Tr3s celebra el 15è aniversari a Parets del Vallès

https://www.parets.cat/actualitat/noticies/2022/11/10/el-cdiap-spai-tr3s-celebra-el-15e-aniversari-a-parets-del-valles

· Àlbum d'imatges:

https://www.flickr.com/photos/paretsconnecta/albums/72177720303582163

bottom of page