top of page

 

En motiu del 15è aniversari del CDIAP Spai Tr3s s’ha realitzat el documental "L'experiència amb el CDIAP" gravat durant aquest 2022 per TVParets amb testimonis de famílies ateses al CDIAP i diferents professionals de la Xarxa. Aquest treball testimonial reflexa el treball realitzat en aquests 15 anys tenint a les famílies i infants com a protagonistes, posant-les al centre, així com donant veu a les companyes i el treball en xarxa.

 

Durant aquests 15 anys hem acompanyat 2635 famílies en un moment concret de la seva historia, la majoria en una situació de crisi, ja sigui per una dificultat en l’infant, o en els seus progenitors en la tasca parental i marental, o per una vulnerabilitat o risc del context o situació que viuen.

 

Aquests 15 anys d’atenció a les famílies del municipi l’hem pogut fer també gràcies al treball conjunt i de xarxa amb els professionals que també atenen als infants i famílies des d’altres contextos. Aquest treball no és sempre fàcil i calen relacions basades en la confiança i poder cuidar-nos per poder cuidar.

 

Volem destacar la confiança que durant aquests anys hem anat construint, especialment gràcies a l’estabilitat de l’equip del CDIAP, de cadascuna de les persones que en formen part i que n’estem orgulloses per la seva professionalitat, humanitat i compromís amb cadascuna de les famílies que acompanyen. Aquesta estabilitat en la plantilla genera confiança a les famílies i també als professionals de la xarxa ja que quan ens coneixem sempre treballem millor.

 

Volem agrair a les famílies i als infants que atenem la seva confiança cap als professionals i cap al CDIAP, i agrair-vos també l’aprenentatge professional i humà que fem en la tasca d’acompanyar-vos.

 

Volem agrair als companys de xarxa el suport que ens heu donat en tots aquests anys de treball conjunt i a la predisposició de poder créixer conjuntament per tal de poder donar una millor atenció a les famílies.

 

Gràcies a totes les persones, famílies, infants i professionals, companys i companyes, per donar el vostre ric i emotiu testimoni. 

bottom of page